Het vijfjarig bestaan wordt uiteraard gevierd door het team van Hoekstra & Van Eck Heerhugowaard.
Het vijfjarig bestaan wordt uiteraard gevierd door het team van Hoekstra & Van Eck Heerhugowaard. ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Hoekstra & van Eck Heerhugowaard viert vijfjarig bestaan

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Hoekstra & Van Eck opende in mei 2014 een nieuw makelaarskantoor in Heerhugowaard. In combinatie met De Hypotheekshop bestormden ze de markt met de verfrissende aanpak waar het makelaarskantoor om bekend staat: actief klantcontact, digitale dossiers voor de klant, meer dan veertien uur bereikbaarheid per dag, inzet van alle mogelijke (sociale) media, snelle afhandeling en alle diensten en woonzaken onder één dak te regelen.

Vijf jaar later mag Hoekstra & Van Eck Heerhugowaard zich voor de derde keer marktleider noemen. Daarnaast is Hoekstra & Van Eck Heerhugowaard ook bekroond met de titel 'NVM aankoopmakelaar van regio Noord-Holland Noord 2018'. Dit zijn prachtige prestaties en Hoekstra & van Eck Groep, het moederbedrijf en de grootste makelaarsgroep van Nederland, is dan ook trots op het team in Heerhugowaard en dat geldt ook voor RM RT Makelaar en kantoorleider Jelle de Nijs. "Het team zet zich volop in voor iedereen die een huis zoekt, de eigen woning wil verkopen of behoefte heeft aan een onafhankelijk advies over alle zaken die met wonen te maken hebben. Daarbij maken we maximaal gebruik van alle beschikbare middelen en kanalen. De bereikbaarheid van het kantoor en de samenwerking tussen medewerkers zijn echt uniek te noemen."

Kracht

Dat het kantoor voor de derde keer marktleider is geworden, heeft volgens De Nijs te maken met de bereikbaarheid en klantgerichtheid van de organisatie. "Ben je eenmaal klant, dan kun je 24 uur per dag de status van je aan- of verkoop volgen via ons digitale klantdossier. Oplossingen om zoveel mogelijk klanten, zo goed en snel als mogelijk de juiste dienstverlening te bieden. We zorgen er altijd voor dat we niet alleen onze klanten goed in beeld hebben, maar ook potentiële kopers weten te vinden en te bereiken. Dat is waar onze kracht ligt: mensenkennis, attent zijn, op onderzoek uitgaan, in kaart brengen en doorpakken."

De Hoekstra & Van Eck Groep is de grootste en meest innovatieve makelaar van Nederland en is actief onder de labels Hoekstra & Van Eck, Hendriks en Brockhoff. Momenteel bestaat de Groep uit negenentwintig bestaande woningen-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, achttien Hypotheekshops en Hoekstra & Van Eck/Hendriks Verzekeringen, met in totaal maar liefst 230 enthousiaste medewerkers!

Kijk ook eens op www.hoekstraenvaneck.nl.

Meer berichten