Genieten zonder limiet bij restaurant d'Olifant.
Genieten zonder limiet bij restaurant d'Olifant. ((Foto: Archief))
Bedrijf in Beeld

'Genieten zonder limiet' bij d'Olifant

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - In het hart van Heerhugowaard, in een schitterende stopboerderij, is restaurant d'Olifant te vinden. Een knusse boerderij waar men kan genieten van heerlijke dagverse producten. Het 'Geniet zonder limiet'-concept is een traktatie voor iedereen die graag samen eet in een gastvrije en gezellige ambiance.

Voor een vast bedrag per persoon kunnen gasten onbeperkt genieten. Alle gerechten worden mooi opgemaakt en aan tafel geserveerd. Te bestellen bijgerechten maken het diner compleet. Kies onbeperkt een eigen variatie voor-, hoofd- en nagerechten van de kaart, die in verkleinde vorm worden geserveerd; dit geldt voor zowel koud, warm, vlees, vis, vegetarisch als ook de desserts. Alle gerechten zijn inclusief en zonder bijbetaling. Een avond 'genieten zonder limiet' is geschikt voor jong en oud, gezinnen en families. Ook grotere groepen zijn van harte welkom. D'Olifant biedt plaats aan maximaal 99 personen.

Zin om de gerechten van de nieuwe kaart eens te komen proeven? Maak dan een reservering via 072-5711818 of mail naar info@restaurantdeolifant.nl.

Meer berichten