Rob Wouters van het Oogcentrum toont trots zijn nominatie.
Rob Wouters van het Oogcentrum toont trots zijn nominatie. ((Foto: NHN Business Awards))

Waards Oogcentrum finalist NHN Business Awards 2019

  Bedrijf in Beeld

REGIO - De jury van de NHN Business Awards heeft de eerste zes finalisten deze week bezocht. De finalisten hadden een uur tijd om hun bedrijf aan de jury te presenteren. Het eerste bezoek bracht de jury aan het Oogcentrum Noord-Holland in Heerhugowaard.

"Op een gloednieuwe locatie langs de N242 zijn zij een zeer duurzaam nieuw pand aan het bouwen. Een prachtig bedrijf op een mooie locatie", aldus de jury. Ook vijf andere bedrijven zijn inmiddels bezocht; de andere zes finalisten mogen dinsdag 12 november een bezoek van de jury verwachten. Ook hierbij weer een aantal Heerhugowaardse kanshebbers: Blosse opvang en onderwijs, H2X Communicatie en tuinbouwbedrijf NH Paprika. 

De winnaar van de NHN Business Award 2019 wordt donderdag 28 november tijdens een feestelijke avond in de Cultuurkoepel in Heiloo bekendgemaakt. Alle twaalf finalisten dingen in hun eigen categorie mee naar de hoofdprijs. De vier NHN Business Awards voor MKB klein, MKB midden, Grootbedrijf en Thema Award Energie & Duurzaamheid worden bepaald door de jury. Er is echter ook een NHN Publieks Award en die wordt bepaald door het publiek. Stemmen op je persoonlijke favoriet kan hier.
 

Meer berichten