Bloembollen bij de vleet bij Verver Export.
Bloembollen bij de vleet bij Verver Export. ((Foto: Aangeleverd))

Bloembollenoutlet Verver Export druk bezocht

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Bloembollen Outletstore van Verver Export in Heerhugowaard was zaterdag 23 november 'the place to be' voor bloembollen liefhebbers, fans, bewonderaars, fanaten, bloembollofielen en enthousiastelingen uit het hele land. Restpartijen bloembollen van exportkwaliteit tegen zeer gunstige prijzen, een ware 'delicatessenzaak' voor bloembollen minnend Nederland. Naast het aantal bezoekers lijkt ook het enthousiasme elk jaar verder te groeien.

Ook dit jaar werd een deel van de opbrengst aan goede doelen gedoneerd: Floating Doctors en Stichting Hondenzorg en Welzijn. Beide stichtingen konden op een donatie van maar liefst € 1.000,- rekenen. 
De sfeer was gezellig en opgewekt, men gaat het voorjaar lachend tegemoet! Verver Export dankt de enthousiaste bezoekers voor hun bezoek aan haar 'snoepwinkel', mede namens de goede doelen. "We wensen u veel succes met planten, plannen maken en/of verschenken van de buit. Op naar een bloeiend en kleurrijk voorjaar. En graag weer tot ziens op de Outlet 2020!"

Meer berichten