'Genieten out of The Box' bij restaurant d'Olifant Heerhugowaard

Partnerbijdrage
Heerlijkheid in een doos bij restaurant d'Olifant.
Heerlijkheid in een doos bij restaurant d'Olifant. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Er gaat niets boven een avondje 'Geniet zonder Limiet' in restaurant d’Olifant, maar als u niet naar d’Olifant mag komen, dan komt het restaurant graag naar u toe! Altijd zelf een chef-kok willen zijn? Nu heeft u de kans! Stelt u zich eens voor; een avond thuis genieten van heerlijke gerechten, met bijpassende wijnen, leuke extra’s en dat alles in één box? Dat is 'Geniet out of The Box'!

In deze tijd waarin we thuis moeten blijven, willen we ons zelf ook wel eens verwennen met een heerlijke avond 'uiteten'. Daarom heeft restaurant d’Olifant 'Geniet out of The Box' bedacht. De box bevat onder meer alle ingrediënten, een stappenplan, een menukaart en om de sfeer te verhogen een kaarsje en servetten. Kortom; zorg voor een feestelijk gedekte tafel, doe een leuke outfit aan, maak de gerechten mooi op en geniet!

Wekelijks wisselende culinaire beleving

Deze wekelijks wisselende culinaire beleving thuis kost € 32,50 per persoon en is te bestellen per twee personen via de mail of telefonisch via 072-5711818 en 06-25150229. De box is in het restaurant op afspraak op te halen op vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur. Wilt u de box op vrijdag ophalen? Bestel deze dan uiterlijk vrijdag 12.00 uur. Wilt u de box op zaterdag ophalen? Dan kunt u tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur bestellen. Komt u liever uw huis niet uit? Dan bezorgt het team van restaurant d’Olifant de box graag bij u thuis.

Wilt u weten wat het menu van deze week is? Kijk dan hier..