Het lekkerste ijs haal je bij Fryskoos

Partnerbijdrage
Bij Fryskoos vind je maar liefst zestien overheerlijke smaken topkwaliteit ijs!
Bij Fryskoos vind je maar liefst zestien overheerlijke smaken topkwaliteit ijs! (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – Zin in een overheerlijk ijsje? Daarvoor ben je bij Fryskoos aan het juiste adres! Sinds 1 april verkoopt Koos van der Leeuw in zijn kraam op de hoek van het AC op ’t Landplantsoen het allerbeste Italiaanse schepijs van Heerhugowaard en omstreken.

Voor de rasechte Fries Koos is zijn eigen ijskraam een droom die uitkomt. “Na dertig jaar in de bloemen en planten te hebben gewerkt, wilde ik eindelijk eens wat voor mezelf beginnen. Toen dit op mijn pad kwam, hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben zelf groot fan van ijs. En wat is er nou mooier om mensen blij te maken met een heerlijk ijsje!”

Topkwaliteit ijs

De topkwaliteit ijs in de stijlvolle Pozzetti-ijsvitrine is afkomstig van de ijsmakers van Pinocchio Heiloo – die tot de top vijf van Nederland behoren volgens de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum - en wordt verkocht in zestien verrukkelijke smaken, met daarbij ook gluten- en lactosevrij en zelfs vegan ijs. In de duurzame Pozzetti blijft het ijs licht- en luchtdicht en dus op zijn allerlekkerst. Proef bijvoorbeeld eens de limoenmerengue of de witte chocolade. Puur genieten!” Houd je nou niet zo van ijs, maar heb je wel zin in iets lekkers? Probeer dan eens de heerlijke brownies van Brownies & Downies in Alkmaar.

Pak je voordeel!

Eind april lanceert Fryskoos de Elfsteden-stempelkaart: Je koopt vooraf een kaart voor tien bollen en is je kaart vol dan krijg je een bol gratis. Ook komt er een cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro beschikbaar. Smul je mee?!

De ijskraam van Fryskoos staat nog tot eind oktober elke dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 20.00 uur (tijden zijn afhankelijk van het weer). Meer info op www.fryskoos.nl en Facebook.