ANWB-winkel Heerhugowaard krijgt volledige restyling

Partnerbijdrage
ANWB laat meerdere winkels de komende tijd restylen door Bouwbedrijf Berghege.
ANWB laat meerdere winkels de komende tijd restylen door Bouwbedrijf Berghege. (Foto: Berghege)

HEERHUGOWAARD - De ANWB-winkel aan de Middenwaard 72 in Heerhugowaard wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor per zondag 30 mei tijdelijk haar deuren. Zaterdag 5 juni gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.

De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om klanten en ANWB-leden nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen.

Kaarten, kleding en gadgets

Klanten vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs.

Tijdens de werkzaamheden kunnen klanten en ANWB-leden voor producten, diensten en vragen terecht bij de dichtstbijzijnde ANWB-winkel in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel.