Café en partycentrum Bleeker; al 65 jaar een vertrouwd adres in De Noord.
Café en partycentrum Bleeker; al 65 jaar een vertrouwd adres in De Noord. ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Bleeker bruist

  BiB

HEERHUGOWAARD-De NOORD - Café en partycentrum Bleeker bruist van de activiteiten. Zet nu alvast in de agenda: zondagmiddag 13 oktober vanaf 16.00 uur treedt de Tribute to the Cats Band op en zaterdag 19 oktober verzorgt OÔS JOÔS een optreden. Kaarten voor beide optredens zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar.

Café en partycentrum Bleeker is al meer dan vijfenzestig jaar een vertrouwd adres in Heerhugowaard-De Noord. De gastvrijheid is tot ver in de omtrek van Heerhugowaard bekend. In Bleeker bruist het regelmatig van diverse activiteiten. Ook is Bleeker hét adres voor een perfect verzorgde feestavond om een bijvoorbeeld huwelijk, jubileum of verjaardag te vieren. Andere ideeën? Neem gerust contact op, want alles is bespreekbaar. Ook erg populair zijn de diners op inschrijving die vaak snel zijn volgeboekt en waarmee kok Mart aantoont culinair zijn mannetje te staan.

Café en partycentrum Bleeker is te vinden aan de Middenweg 550 in Heerhugowaard-De Noord. Meer weten? Bel 072-5711335 of kijk op www.caferestaurant-bleeker.nl.

Meer berichten