Nieuwe zwemschool voor Jos Koelemeijer.
Nieuwe zwemschool voor Jos Koelemeijer. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Opening nieuwe zwemschool Jos Koelemeijer in Heerhugowaard

  BiB

HEERHUGOWAARD -De nieuwe zwemlocatie van Jos Koelemeijer wordt zondag 7 juli geopend aan de Beukenlaan 1b in Heerhugowaard. Iedereen die het zwembad wil komen bezichtigen is van harte welkom vanaf 11.00 tot 13.00 uur.

Het glas wordt geheven, en iedereen mag in het zeer moderne zwembad een kijkje komen nemen. Het is een zwembad geworden met allerlei nieuwe technieken. Zo beschikt het zwembad over een glasfilter i.p.v. een zandfilter UV lampen om het zwembadwater te desinfecteren, mede hierdoor een minimale dosering van chloor, een beweegbare bodem, zeer ruime kleedkamers een whirlpool, haarföhnen in de kleedkamers en een watertemperatuur van 32C.

Na tien jaar locatie Reigersdaal is het nieuwe zwembad aan de Beukenlaan nu een feit. Een aanwinst voor de gemeente en zijn omgeving. De zwemlessen voor kinderen worden gehouden op de woensdagmiddag en de zaterdag, de groepjes zijn klein en iedere zwemgroep krijgt zijn eigen zwemdocent in een watertemperatuur is 32C.

Er wordt zwemles gegeven in 'dieper' water. Dit heeft een zeer gunstig effect op het leren zwemmen. Doordat de leerlingen in het dieper water heel veel bewegingservaring opdoen zal het behalen van het zwemdiploma aanzienlijk sneller gaan. De zwemlessen starten op woensdag 28 augustus a.s. Opgeven van kinderen kan via de website of op de dag van de opening. Elke nieuwe inschrijving krijgt een passend cadeau die dag.

Er wordt op de zwemschool niet gewerkt met zwempakketcontracten. Zwemschool Jos Koelemeijer. Beukenlaan 1b Heerhugowaard. www.zwemschooljoskoelemeijer.nl. 0226-352131

Meer berichten