Grenzeloos genieten!
Grenzeloos genieten! ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Genieten zonder Limiet bij Restaurant d'Olifant

  BiB

HEERHUGOWAARD - Een avond dineren bij Restaurant d'Olifant staat garant voor een avond vol beleving. Bezoekers kunnen genieten van de specifieke sfeer in de pittoreske boerderij met haar rustige terras in hartje Heerhugowaard. Maar ook de beleving van de verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten. De kleur, de smaak, de stijl en mooi opgemaakt op het bord, aan tafel geserveerd.

Met de zomer in aantocht heeft de keukenbrigade van Restaurant d'Olifant weer een aantal verrassende gerechten bedacht. De vier verschillende desserts zijn een mooie afsluiting van de 'Geniet zonder Limiet' beleving. Zo kan men onder meer kiezen uit een red velvet tompouce of chocolademousse met verse pepermunt. Bij het 'Geniet zonder Limiet' concept zijn zowel hoofd-, voor-, na-, en bijgerechten inclusief. Voor € 26,- per persoon kan men onbeperkt genieten van meer dan dertig verschillende gerechten. U kiest zo veel u wilt en zo vaak u wilt.

Met een keus uit meer dan tien verschillende soorten speciaal bieren van de tap en op de fles is er voor de bierliefhebber altijd een passende smaak bij een gerecht te vinden. Liever wijn? Vraag dan de ober naar een wijnadvies bij het gekozen gerecht. Een tafel reserveren kan via info@restaurantdeolifant.nl of 072-5711818. Het 'Geniet zonder Limiet' is ook uitermate geschikt voor grote groepen.

Meer berichten