(Foto: Aangeleverd)

Great Lake in Oude Gemaal

  Cultuur

HEERHUGOWAARD - Great Lake Music verzorgt zondag 10 maart een muzikale middag in Het Oude Gemaal aan de Huigendijk 17 in Heerhugowaard.

Sandra uit Oterleek wordt prachtig begeleid op gitaar door Kees de Groot. Het thema van het optreden is 'met welke muziek ben jij grootgebracht? Bij welk liedje zat jij voor de radio gekluisterd?'. De muzikale herinneringen van Kees en Sandra zijn totaal verschillend. Kees werd grootgebracht met een gitarist als vader en luisterde naar jazz, fusion en jarenzeventigmuziek van grootheden als Stevie Wonder, George Benson of Frank Sinatra. Sandra's herinneringen liggen bij Franse en Nederlandse chansons, Simon & Garfunkel, Madonna en Abba. In hun nieuwe programma gaan ze samen op zoek naar hun muzikale roots. Hoe verbinden hun tegenstellingen hen in de muziek? Sandra en Kees spelen vol passie en bezorgen de bezoekers een fijne muzikale middag.

Aanvang: 12.00 uur, toegang € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via hetoudegemaalheerhugowaard.nl en eventueel aan de zaal.

Meer berichten