Sita Vermeulen (m) speelt de titelrol in de familievoorstelling 'De Kleine Zeemeermin - De musical'.
Sita Vermeulen (m) speelt de titelrol in de familievoorstelling 'De Kleine Zeemeermin - De musical'. ((Foto: Wim Lanser))

'Kleine Zeemeermin' in Cool

  Cultuur

HEERHUGOWAARD - Van Hoorne Entertainment brengt het sprookje 'De Kleine Zeemeermin' naar Heerhugowaard. Deze spetterende familiemusical is zondag 9 juni te zien in Cool kunst en cultuur.

In 'De Kleine Zeemeermin - De Musical' wordt de hoofdrol vertolkt door Sita Vermeulen, die eerder de rollen van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud.

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Kom verkleed!

Kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide 'meet & greet'. Ook kunnen de bezoekers lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Zondag 9 juni om 13.30 uur bij Cool kunst en cultuur, Coolplein 1. Tickets kosten € 19,- (exclusief reserveringskosten) en kunnen worden gereserveerd via www.coolkunstencultuur.nl. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin.

Meer berichten
 

Fotoseries