Drumleerlinge Nova Koster toont haar skills.
Drumleerlinge Nova Koster toont haar skills. ((Foto: Frits de Beer))

Open dag educatieve tak Cool

  Cultuur

HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur houdt zaterdag 15 juni haar jaarlijkse open dag. Tussen 12.30 en 16.30 uur kan jong en oud kennismaken met het cursusaanbod van Cool en zich laten inspireren door allerlei activiteiten op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst.

Er komt uit elke ruimte van Cool een ander geluid want de leerlingen laten horen wat ze de afgelopen jaren allemaal hebben geleerd. Zo kan het publiek vast zien wat het eindresultaat van de lessen kan zijn. In diverse miniconcerten en presentaties laten de leerlingen zien en horen hoe leuk het is om bijvoorbeeld (samen) muziek te maken. Wie geïnspireerd is geraakt door de miniconcerten kan zelf aan de slag want iedereen kan instrumenten komen uitproberen. Even scheuren op de gitaar, losgaan op een drumstel en kijken of je meteen geluid uit de dwarsfluit krijgt, alles kan! Naast de muzieklessen kan tijdens de open dag ook kennis worden gemaakt met het brede cursusaanbod in diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Zo kunnen Hardwells in de dop plaatsnemen in de dj-booth, kun je de basistechnieken van fotograferen leren en meezingen met de leukste hits voor kids. En heb je bijvoorbeeld ooit gedacht dat je na een kwartier al een liedje kunt spelen op de blokfluit? Ontdek het tijdens de open dag van Cool!

Nieuw cursusaanbod

Naast het bestaande aanbod zijn er dit seizoen ook nieuwe cursussen toegevoegd zoals diverse eendaagse fotografiecursussen, een cursus ukelele of wat te denken van de nieuwe eendaagse workshops kunst en techniek? In deze workshops maken de deelnemers gebruik van restmateriaal, microscopen, klei of zelfs de zon om robots, films of machines te maken en een nieuwe wereld vol wondere wezens en werelden te creëren.

Meer informatie over de open dag en het cursusaanbod is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en in de nieuwe brochure, te verkrijgen bij de servicebalie. Of neem contact op via info@coolkunstencultuur.nl of 072-5347662.

Meer berichten
 

Fotoseries