Grenzenloos brengt muziek uit allerlei windstreken.
Grenzenloos brengt muziek uit allerlei windstreken. ((Foto: Aangeleverd))

Najaarsconcerten Grenzenloos

  Cultuur

OBDAM - Grenzenloos is een koor bestaande uit zes zangers en zes zangeressen. Samen met vier muzikanten, die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt Grenzenloos muziek uit allerlei windstreken. Het koor, dat onder leiding staat van Rens Boerke, heeft de samenwerking gezocht met andere muzikanten. Dit levert prachtige muziek op.

Zaterdag 12 oktober verzorgen Grenzenloos en Simonèz een avondvullend programma in het Brakenkerkje in Obdam. De avond staat in het teken van de Najaarsblues; soms een beetje melancholisch maar altijd met een positieve twist! Simonèz en Grenzenloos zijn goede bekenden van elkaar. Simone, de zangeres van Simonèz, maakte jarenlang deel uit van het koor. Nu maakt zij met haar man prachtige muziek, recht uit het hart. Aanvang 20.30 uur. Entree € 10,-. Kaarten zijn te bestellen via www.brakenkerkje.nl

Zondagmiddag 3 november geven close-harmony pop- en jazzkoor Vocallure en Grenzenloos een combiconcert in het prachtige kasteel Radboud in Medemblik. Beide gezelschappen brengen ieder twee sets en zingen enkele nummers samen. Vocallure bestaat sinds 2003 en voert pop-, swing-, jazz- en latin-nummers uit. Het koor heeft een kleine bezetting en voert de nummers meerstemmig uit. Dirigent, pianist en muzikaal leider is Patrick Rus. Aanvang 15.00 uur. Kaarten à € 12,- zijn te bestellen via arjan@manuelhoeve.nl of 0229-581891.

Meer weten? Kijk op www.koorgrenzenloos.nl.

Meer berichten