Fragment uit 'De drie verdrietige, eenzame mannen'.
Fragment uit 'De drie verdrietige, eenzame mannen'. ((Foto: Aangeleverd))

'Drie verdrietige, eenzame mannen'

  Cultuur

OBDAM - Toneelvereniging Rein Genoegen speelt de voorstelling 'De drie verdrietige, eenzame mannen', een literaire komedie van toneelgroep Het Volk.

Een man zet een advertentie in de krant met de oproep om samen oudejaarsavond te vieren. Alleen is immers ook maar alleen. Op de advertentie komen twee andere eenzame mannen op af. Drie eenzame, zeer zonderlinge mannen komen bij elkaar op oudejaarsavond. Allemaal hebben ze hun eigen 'rugzakje' hebben en delen dat met de anderen. Het is een heel bijzonder stuk, doorspekt met droge humor dat boeit van het begin tot het einde. De hoofdrollen worden vertolkt door Gerard Rijnbeek (Stengel), Ben Bruin Sr. (De Vries) en George Dekker (Koek). De regie is in handen van Tineke Rijnbeek en Nico Klijn verzorgt de techniek.

De voorstelling wordt tweemaal gespeeld in het Brakenkerkje in Obdam: vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober, beide keren vanaf 20.15 uur. De entree bedraagt € 7,50. Vooraf reserveren kan via reserveren@reingenoegen.nl. Of bel George Dekker via 0226-452000. Wacht niet te lang met bestellen, want het aantal plaatsen in het kerkje is beperkt.

Meer berichten