Pianist Camiel Boomsma.
Pianist Camiel Boomsma. ((Foto: Aangeleverd))

'Het allerbinnenste van muziek doorgronden'

  Cultuur

WINKEL - Muziek heeft een binnenkant en daar bevindt zich de essentie van een stuk. Camiel Boomsma benadert ieder muziekstuk vanuit die visie. Hij zoekt die binnenkant, het diepste, meest onzichtbare en ongrijpbare deel. Het allerbinnenste. Boomsma verzorgt zondagavond 17 november vanaf 20.00 uur een pianoconcert in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel.

Wanneer Boomsma speelt, dan vertelt hij een muzikaal verhaal. Hij wordt geprezen door internationale pers en publiek voor zijn opmerkelijke volwassenheid, zijn uitzonderlijk mooie klank en zijn unieke toucher. Hij heeft op vele grote nationale en internationale podia en series opgetreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het prestigieuze Schloss Elmau, de Meesterpianisten-serie in theater Heerlen, Teatro la Fenice in Venetië, Het Grachtenfestival Amsterdam, St John's Smith-square in Londen, en trad live op in televisieprogramma's zoals 'Vrije Geluiden' van VPRO.

Meer informatie over het concert is hier te vinden. Hier kan ook gereserveerd worden. Kaarten à € 12,- zijn tevens verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur via 0224-542119.

Meer berichten