Ingezonden

Cabaret van 'Op en Top Vrouw' in Heilig Hartkerk in Heerhugowaard-Noord

  Cultuur
Poster van de Op en top-vrouwen.
Poster van de Op en top-vrouwen. ((Foto: Aangeleverd))

HEERHUGOWAARD - In de Heilige Hartkerk in Heerhugowaard-Noord wordt vrijdag 27 maart vanaf 20.00 uur de cabaretvoorstelling 'Contrast' opgevoerd. Dit gebeurt in samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas.

De dames van cabaretgroep 'Op en top vrouw' brengen een nieuwe show die gaat over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vriendinnen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld, en niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw. Hilariteit en serieuze liedjes wisselen elkaar af. Onlangs hebben de dames een aantal projecten van Dorcas, speciaal gericht op vrouwen, in Ethiopië bezocht. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen op een ontroerende maar ook grappige manier een plek in hun voorstelling. Zin in een avond uit met een lach en een traan? Nodig je vriendinnen, zussen, moeder, oma's of collega's uit om naar één van de shows te gaan.

Bestel tijdig kaarten via de site. Tijdens de pauze is er verkoop van koffie/thee en na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Meer weten? Bel Ans Rendering (06-3713 3016) of Angèl Mooij (06-1965 0482).

Meer berichten