Droom online mee met magische jeugdvoorstelling ‘Dekbed’

Cultuur
In de magische voorstelling 'Dekbed' is dans soms acrobatisch.
In de magische voorstelling 'Dekbed' is dans soms acrobatisch. (Foto: Tycho Merijn)

HEERHUGOWAARD - Het is tijd voor een nieuwe gratis editie van InZoomen met Cool! Geniet samen met je spruit van de speelse en spannende voorstelling ‘Dekbed’ van Dansgezelschap SALLY. Zaterdag 8 mei wordt deze geweldige voorstelling om 14.00 uur via een livestream uitgezonden, met na afloop een interactieve workshop!

Wat kun je doen als het donker je bang maakt? Waar ga je eigenlijk naartoe als je droomt? En wat gebeurt er als je niet meer wakker wordt? Dansgezelschap SALLY presenteert een dromerige voorstelling vol prachtige beelden, waarin dans dynamisch, virtuoos en soms zelfs acrobatisch is. Tijdens de voorstelling worden universele thema’s als slapen, dromen, angst voor het donker en de wereld tussen werkelijkheid en fantasie op een speelse manier onder de aandacht gebracht. ‘Dekbed’ is door de Theaterkrant beloond met een viersterrenrecensie en beschreven als ‘Fris, speels en ontspringt vele clichés’. Trek je pyjama maar alvast uit de kast!

Interactieve workshop

Tijd om na de voorstelling een dutje te doen heb je overigens niet. Na de voorstelling geven de makers van ‘Dekbed’ namelijk een interactieve workshop. De workshop duurt ongeveer dertig minuten en is via dezelfde link te volgen als de voorstelling.

Ga voor meer informatie en gratis aanmelden naar www.coolkunstencultuur.nl