Jubileumconcert popkoor Evergreen

  Nieuws

DE GOORN - Popkoor Evergreen viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met een jubileumconcert, zaterdagavond 9 november in de rooms-katholieke kerk in De Goorn. Aanvang 20.00 uur. Behalve Evergreen treedt ook een projectkoor van oud-leden op.
Het popkoor en projectkoor sluiten het concert op spetterende wijze af met een gezamenlijk optreden. Aansluitend op het concert in de kerk in De Goorn is er een voor alle bezoeker gratis toegankelijke afterparty in zaal Dollenburg. De entreeprijs bedraagt 10 euro. Dit is inclusief een drankje tijdens de pauze en een welkomstdrankje op de afterparty. Voor kinderen tot twaalf jaar is de entreeprijs 5 euro.
Tijdens het concert worden de koren begeleid door de professionele muzikanten van de liveband Catwalk, die tevens voor de muziek tijdens de afterparty zorgen. Bij een aantal nummers wordt het koor ook nog begeleid met blaasinstrumenten. De voorverkoop van de kaarten is bij drogisterij Carla van der Hulst in de Vijverhof. Kaarten zijn ook te reserveren bij de leden van Evergreen.
Het popkoor repeteert onder leiding van Patrick Rus, met pianobegeleiding van Ted Knijn, iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Groene Toren in Avenhorn.

Meer berichten