Inschrijving Coolpleinfestival 2018 geopend

  Nieuws
Inschrijving Coolpleinfestival 2018 geopend. (foto Richard Rood)
Inschrijving Coolpleinfestival 2018 geopend. (foto Richard Rood) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - De zevende editie van het Coolpleinfestival staat voor het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september op de agenda. Dit is hét moment voor culturele amateurverenigingen uit Heerhugowaard en omstreken om zich aan het publiek te presenteren en het nieuwe culturele seizoen in te luiden. De inschrijving voor de verenigingen is nu geopend.
Dit jaar krijgt het Coolpleinfestival een extra feestelijk tintje ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Cool. Bovendien wordt het festival al op vrijdagavond geopend in plaats van zaterdagmiddag. Het Coolpleinfestival vormt de feestelijke afsluiting van de jubileumweek van Cool en is tevens het startpunt voor het nieuwe culturele seizoen. Tijdens het festival kunnen muziekverenigingen, ensembles, dansgroepen, kunstenaars en andere amateurverenigingen op diverse podia optredens en presentaties verzorgen. Er zijn ook optredens van stand-up comedians en bands en verschillende theaterpreviews van voorstellingen die later in het seizoen bij Cool te bezoeken zijn.
Het Coolpleinfestival is een initiatief van Stichting CAM en Cool kunst en cultuur. Voor het festival werken zij samen met diverse andere lokale partijen.

Opgeven


Amateurverenigingen of -groepen die willen optreden tijdens het Coolpleinfestival 2018 kunnen zich tot en met 16 maart aanmelden via www.coolpleinfestival.nl. Voorwaarde voor deelname is dat de groep afkomstig is uit Heerhugowaard of leden heeft die in Heerhugowaard wonen. Na aanmelding ontvangt de inschrijver uiterlijk 15 juni verdere informatie omtrent definitieve deelname aan het Coolpleinfestival.
Naast amateurverenigingen is de organisatie ook op zoek naar vrijwilligers die tijdens het Coolpleinfestival willen helpen achter de schermen. Aanmelden als vrijwilliger kan door een mail te sturen naar secretariaat@camhhw.nl.

Meer berichten