Gouden Dagen met Westlands Mannenkoor in Cool

  Nieuws
(foto Westlands Mannenkoor)
(foto Westlands Mannenkoor) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Het Westlands Mannenkoor telt ruim 150 zangers en is één van de grootste en bekendste mannenkoren van Nederland. Het koor timmert onder de bezielende leiding van dirigent Hans de Wit aan de weg met veel optredens waar een breed repertoire gezongen wordt: van klassiek naar popmuziek, van operette tot musical; alle genres komen aan bod.
Het Gouden Dagen Comité Heerhugowaard is er trots op dat zij het Westlands Mannenkoor heeft kunnen contracteren. Dankzij onder meer sponsoring van Stichting Nut treedt het koor zondag 11 maart om 14.00 uur op in Cool kunst en cultuur voor de groep 70-plussers die dit soort evenementen normaal gesproken moeilijk kan bezoeken. Kaarten à € 5,- per stuk zijn te koop bij woonzorgcentrum De Raatstede aan de Dolomiet 2, tussen 10.00 en 12.00 uur. Uitsluitend op vertoon van ID en zo lang de voorraad strekt! Rolstoelplaatsen zijn alleen op aanvraag beschikbaar via 072-5767200. De te lopen afstanden in Cool zijn niet al te groot en er is voldoende begeleiding aanwezig om mensen naar hun plaats te helpen. Maximaal twee kaarten per persoon. Er is veel plek, maar vol is vol. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggebracht.

Gouden Dagen

Het concert van het Westlands Mannenkoor is één van de activiteiten die Gouden Dagen Heerhugowaard mede dankzij sponsoring kan organiseren. Maar liefst een kwart van de ouderen zegt er graag eens op uit te willen. Gouden Dagen bezorgt met name deze ouderen onvergetelijke grote en kleine momenten met een gouden randje. Word donateur, bel Marjet van der Huls via 072-5767200 of mail naar m.vanderhuls@dprs.nl.
Kijk ook eens op www.goudendagen.nl.

Meer berichten