't Kerkhuys en respectvol afscheid

  Nieuws
(aangeleverde foto)
(aangeleverde foto) (rodi.nl)

SPANBROEK - Op de hoek van Spanbroek staat een prachtige historische kerk. Een kerk die voor veel doeleinden wordt gebruikt. Men staat vaak versteld van de bijzondere sfeer die het gebouw uitstraalt. Eén van de bijzondere gelegenheden waarvoor 't Kerkhuys wordt gebruikt is het moment waarop men te maken krijgt met het afscheid nemen van een overleden dierbare. Op zo'n moment kan 't Kerkhuys als rouwlocatie een waardevolle plek zijn.
’t Kerkhuys herbergt twee unieke en sfeervolle ruimtes, die zijn ingericht als opbaarkamer. Hier heeft men alle rust en ruimte om zijn overleden dierbare te bezoeken. Daarnaast beschikt de kerk over ruimtes waar men warm wordt ontvangen voor een condoleance, uitvaartdienst of andere afscheidsmoment. Er is gelegenheid om koffie te drinken, een broodtafel te gebruiken of een toast uit te brengen op het leven waarvan afscheid wordt genomen. Wie na een begrafenis- of crematieplechtigheid nog even samen wil zijn is er ook van harte welkom.
't Kerkhuys werkt samen met diverse uitvaartverzorgers uit de regio. Samen met iemands eigen contactpersoon en de contactpersoon van 't Kerkhuys wordt naar persoonlijke wensen geluisterd en meegedacht om te komen tot een respectvol en passend afscheid. 't Kerkhuys beschikt over een beamer met scherm, een geluidsinstallatie en een ringleiding voor slechthorenden. Op verzoek kan de klok worden geluid.
Kijk voor meer informatie op www@kerkhuys.nl. Of mail naar info@kerkhuys.nl.

Meer berichten