Bijeenkomst subsidieregeling cultuureducatie VMBO

  Nieuws

HEERHUGOWAARD - Noord-Hollandse VMBO-scholen die kunst, cultuur en erfgoed belangrijk vinden hun onderwijsprogramma, kunnen vanaf nu profiteren van een interessante landelijke subsidieregeling die plannen met cultuur in het onderwijs ondersteunt en mogelijk maakt.
Het Fonds voor Cultuurparticipatie lanceert namelijk een nieuwe subsidieregeling, speciaal voor cultuureducatie in het VMBO. Dit initiatief biedt aantrekkelijke kansen voor scholen, ook om samen te werken met culturele instellingen in de regio. Stichting Plein C, expertisecentrum voor cultuur en onderwijs in Noord-Holland, organiseert woensdag 21 maart in Heerhugowaard een informatieve middag over dit nieuwe stimuleringsprogramma. Het fonds is ook aanwezig om de regeling toe te lichten. Geïnteresseerde docenten en directeuren die de aanpak van cultuuronderwijs of talentontwikkeling op hun VMBO-school willen veranderen of verstevigen zijn van harte welkom.
De gratis bijeenkomst vindt plaats in de openbare bibliotheek en duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.pleinc.nl.

Meer berichten