Opgeven voor de Goede Doelen Uitdaging 2018

  Nieuws

KOGGENLAND - Het Jongerenwerk van de gemeente Koggenland organiseert ook dit jaar de Goede Doelen Uitdaging, waarbij jongeren zich via een actie in groepen inzetten voor het goede doel. Beloning is een dagje Walibi. Opgeven kan tot uiterlijk 3 april.
Jongeren uit Koggenland tussen de twaalf en achttien jaar kunnen donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, in groepen van minimaal vijf en maximaal vijftien deelnemers de uitdaging aangaan om geld in te zamelen voor het goede doel. In de voorbereiding komen de teams onder leiding van één van de jongerenwerkers bij elkaar om vast te stellen welke actie zij gaan doen. Ook stelt het team vast voor welk doel zij zich inzetten. De organisatie betrekt enkele goede doelen die in de omgeving gedragen worden. Vooraf wordt duidelijk gemaakt wat de goede doelen doen en waaraan het verdiende geld ten goede komt.
Donderdag 10 mei gaan alle teams aan de slag. Zij worden hierbij begeleid door een vrijwilliger. Denk hierbij aan een sponsor fiets- of wandeltocht of klusjes doen om geld in te zamelen. Vrijdag 11 mei gaan alle deelnemers met begeleiders per touringcar naar Walibi.

Aanmelden

Jongeren kunnen zich tot uiterlijk 3 april opgeven voor dit project, bij de jongerenwerkers van Koggenland: Simon Spel (s.spel@koggenland.nl of 06-46164961) of Nick Ninterman (n.ninteman@koggenland.nl of 06-53169490). Geef van alle teamleden naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en geboortedatum door. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer berichten