TOP maakt einde aan ongeslagen reeks Stick2Gether.nl

  Nieuws
TOP maakt einde aan ongeslagen reeks Stick2Gether.nl
TOP maakt einde aan ongeslagen reeks Stick2Gether.nl (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de 123borstels.nl-Cup vielen veel verrassingen te noteren. Koploper Schildersbedrijf Mol, dat zelf met 6-4 won van Horizon Transport & Koeriersdiensten, wist daar optimaal van te profiteren. De nummer twee Jan Sprenkeling Square ging hard onderuit tegen Damclub SNA: 5-1. Ook de nummer drie, TB&S, wist ondanks een hattrick van Eliseo Cardenas, niet te winnen van laagvlieger Renses Automobielbedrijven: 4-5.
SMP/De Verse Kippen won vrij eenvoudig van Smaak Enzo met 6-3 en klimt naar de derde plaats. Tips Thailand werkte aan het doelsaldo tegen KBL Schoonmaakcentrum: 9-3. Voor Jos Kamp Assurantiën leek er geen vuiltje aan de lucht; na twintig minuten was de voorsprong 4-0. Maar het ging met lege handen van het veld tegen Zonneveld Elektro/Xelvin: 4-6.

L'Arcade Administratie-Cup

In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Latinos de koppositie verstevigd, nadat het pas in het laatste kwartier het verschil maakte tegen Het Raadhuis: 7-5. VHC Jongens bv moest een nederlaag incasseren tegen FC Multiculti/Joma Sports (2-5) en is de tweede plaats kwijt. FC Multiculti/Joma Sport loopt in op Latinos, want de achterstand op de koploper is nog maar vier punten. Daar tussen staat nog Sprinklerservices United, dat met 8-2 te sterk was voor Kieskeurig. Café Muizenvreugd boekte een wat gelukkige zege op De Heertjes/Albinotrouwringen 1: 2-1. De Heertjes 4/Sunrise Zonwering bood goed partij tegen Fietsvoordeelshop.nl, maar moest toch een nederlaag incasseren: 2-4. Chelsea won met 7-3 van Poulino Media.
Rodi Media-Cup

Na vijftien overwinning op rij in de Rodi Media-Cup is de eerste nederlaag een feit voor Stick2Gether.nl. De koploper ging onderuit tegen de nummer drie TOP: 2-3. Alphega Apotheken Alkmaar won van 4FUN (4-2) en verkleinde het gat naar de lijstaanvoerder tot elf punten. ERP360/Vobit versloeg Banosol met dezelfde cijfers. In de F-cup blijft AKD Adviesgroep aan de leiding na een 4-0 overwinning op De Heertjes/Albinotrouwringen 3. Mors Grondverzet blijft de druk echter wel opvoeren, na een nieuwe zege. Nu werd De Heertjes/Albinotrouwringen 2 met 10-2 aan de kant geschoven. CDV Holding Heerhugowaard kwam driemaal op voorsprong tegen Skabouw, maar zag de tegenstander uiteindelijk toch nog langszij komen: 4-4.

Meer berichten