Sterk Chelsea verrast FC Multiculti/Joma Sports

  Nieuws
Sterk Chelsea verrast FC Multiculti/Joma Sports
Sterk Chelsea verrast FC Multiculti/Joma Sports (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Latinos op overtuigende wijze de koppositie verstevigd. Tegen Kieskeurig werd het 13-3. Jairo Jackson was met vijf doelpunten de topscorer aan de kant van Latinos.
VHC Jongens bv deed goede zaken door concurrent Sprinklerservices United met 5-0 te verslaan. FC Multiculti/Joma Sports leek met overwinningen op Café Muizenvreugd en VHC Jongens bv terug in de titelstrijd, maar ging tegen Chelsea met 3-7 de boot in. Het Raadhuis boekte een simpele 5-1 overwinning op Café Muizenvreugd. Fietsvoordeelshop.nl won met 5-2 van Poulino Media. De Heertjes 4/Sunrise Zonwering liet de kans op de eerste overwinning van het seizoen liggen en verloor met 3-5 van De Heertjes/Albinotrouwringen 1.

Deza Kozijnen-Cup

En weer viel er geen winnaar te noteren in de topper tussen de nummers 1 en 2 in de Deza Kozijnen Cup. Autobedrijf John Visser en Used Products Heerhugowaard bleven steken op 3-3 Het was 25 seconden voor tijd Ruben van Baar die de 3-3 binnenschoot en zo een punt redde voor Autobedrijf John Visser. Over de Top verslikte zich in de kracht van FC 072. De nummer drie verloor met 5-2. Door dat verlies kon Van Dijk Borstelwerken.nl de derde plaats overnemen. Daarvoor moest nog wel gewonnen worden van de nummer laatst, Esdegé-Reigersdaal. Met hangen en wurgen werd het 3-2. Snijder Sfeerverwarming gaf een grote voorsprong weg tegen L'Arcade: 4-4. SDV Installatietechniek was de betere ploeg tegen Dicks Vage Kennissen, maar bleef met lege handen: 1-2. E-TEC Power en Bouwbedrijf Bert Groot maakten er een leuke pot voetbal van met veel goals: 5-3. FC 072 won van Over De Top: 5-2.
Monsterzege in AMAX-cup

Latinos bereikte op overtuigende wijze de kwartfinale van de Amax-bekercompetitie. De koploper van de L'Arcade Administratie-Cup nam het op tegen het drie competities lager spelende AKD Adviesgroep en maakte binnen een half uur maar liefst negentien doelpunten. Topscorer Mounir El Fakiri nam maar liefst twaalf doelpunten voor zijn rekening in de met 19-3 gewonnen wedstrijd. De volgende tegenstander van Latinos is VHC Jongens bv, dat niet in actie hoefde te komen omdat tegenstander KBL Schoonmaakcentrum moest afhaken. Sprinklerservices United plaatste zich voor de volgende ronde na een 6-2 overwinning op FC 072. In de kwartfinale is Damclub SNA, dat na penalty's de sterk was voor Kieskeurig, de tegenstander. Schildersbedrijf Mol had geen kind aan Jan Sprenkeling Square en liet een 8-1 overwinning noteren. In de volgende ronde staat het tegenover FC Multiculti/Joma Sports, dat strafschoppen nodig had om Used Products Heerhugowaard te verslaan. Café Muizenvreugd liet zich bijna verrassen door Tips Thailand, maar wist zich nog net op tijd te herstellen: 5-3. Voor een plaats in de halve finale neemt Café Muizenvreugd het op tegen Stick2Gether.nl, dat een comeback van Jos Kamp Assurantiën ternauwernood wist te overleven: 5-4.

Meer berichten