'Hout of Space' thema Huttendorp Ursem

  Nieuws
Het bestuur is al volop in voorbereiding op Huttendorp Ursem 2018! (aangeleverde foto)
Het bestuur is al volop in voorbereiding op Huttendorp Ursem 2018! (aangeleverde foto) (rodi.nl)

URSEM - De leukste driedaagse van het jaar, Huttendorp Ursem, staat dit jaar in het teken van 'Hout of Space'. Het evenement wordt maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 juli gehouden.
Tijdens Huttendorp bouwen groepjes van tien kinderen en twee begeleiders een hut op een speelterrein in Ursem (perceel tussen Noordgouw 33 en Geesterland 56). Met materialen zoals pallets, zeil, verf en spijkers worden de meest prachtige hutten gebouwd. 's Middags worden er verschillende leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd. Drie dagen lang kunnen de kinderen samen timmeren, knutselen, dansen, spelletjes doen en natuurlijk wil iedereen de verkiezing van het mooiste Huttendorp bouwwerk winnen. Er is plek voor 170 kinderen uit Ursem in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar met minimaal zwemdiploma A. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Sinds 15 april staat de inschrijving open op www.huttendorpursem.nl en de kosten bedragen €25,- per persoon.
Iedereen van dertien jaar en ouder die het leuk vindt om te helpen kan zich opgeven als vrijwilliger, al is het maar voor één dag. Aanmelden kan via www.huttendorpursem.nl. Of draag een steentje bij aan dit evenement als sponsor. Mail naar sponsors@huttendorpursem.nl.
Kijk voor meer informatie op www.huttendorpursem.nl of www.facebook.com/ursemhuttendorp.

Meer berichten