Cheque voor Gouden Dagen Heerhugowaard

  Nieuws
Vlnr. Martijn Hand, Jessica Nijdam en Monique Moerbeek van Verver Export en Frits Weel van Gouden Dagen Heerhugowaard. (aangeleverde foto)
Vlnr. Martijn Hand, Jessica Nijdam en Monique Moerbeek van Verver Export en Frits Weel van Gouden Dagen Heerhugowaard. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Bij de opening van het nieuwe bedrijfspand van Verver Export aan de Hasselaarsweg werd in plaats van cadeau’s om een donatie voor Gouden Dagen Heerhugowaard gevraagd. En die oproep bleek niet tegen dovemansoren gezegd. Want het bestuur van Gouden Dagen mocht uit handen van een vertegenwoordiging van Verver Export een cheque van maar liefst € 3.000,- in ontvangst nemen.
Onder het genot van een aangekleed kopje koffie in het restaurant van De Raatstede vertelde Martijn Hand van Verver dat het als plaatselijk bedrijf de doelstellingen van Gouden Dagen een warm hart toedraagt. En daarmee maatschappelijk ondernemen als een bedrijfsfilosofie ziet. Frits Weel, voorzitter van Gouden Dagen Heerhugowaard, zei sprakeloos te zijn door het geweldige geldbedrag. ,,Wij hadden als Stuurgroep in de wandelgangen al wel gehoord dat de oproep van een donatie voor onze organisatie veel geld had opgeleverd, maar dit overtreft alles. Hiermee kunnen wij weer verder om dat te kunnen doen wat wij als Gouden Dagen voor onze Heerhugowaardse ouderen willen blijven doen."

Kleine en grote gouden momenten


Maar liefst een kwart van de ouderen zegt er graag eens op uit te willen. En daar speelt Gouden Dagen op in. Gouden Dagen bezorgt met name de ouderen in Heerhugowaard, die zelf niet of moeilijk in staat zijn om er eens gezellig op uit te gaan, onvergetelijke grote en kleine momenten met een gouden randje. De Pieter Raat Stichting werkt daar graag aan mee. Want samen met donateurs, gouden vrienden, financiele weldoeners en vrijwilligers van Gouden Dagen Heerhugowaard slaat De Pieter Raat Stichting de handen ineen om de Heerhugowaardse ouderen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Meer weten, bijvoorbeeld over sponsoring, donateurschap of financiële ondersteuning? Bel Marjet van der Huls via 072-5767200 of mail naar M.vanderHuls@dprs.nl.

Meer berichten