Schildersbedrijf Mol dicht bij titel na monsterscore

  Nieuws
Schildersbedrijf Mol dicht bij titel na monsterscore
Schildersbedrijf Mol dicht bij titel na monsterscore (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de 123Borstel.nl-Cup is Schildersbedrijf Mol een stap dichterbij de titel na de 13-1 overwinning op Smaak Enzo. Directe concurrent SMP/De Verse Kippen won van Tips Thailand (7-3) en staat vier punten achter de koploper.
Zonneveld Elektro/Xelvin gaf in de laatste minuut een voorsprong weg tegen KBL Schoonmaakcentrum, dat door twee late goals alsnog een punt over hield aan deze wedstrijd: 4-4. Horizon Transport & Koeriersdiensten deelde de punten met Renses Automobielbedrijven: 3-3. Jan Sprenkeling Square won na een matige reeks weer eens een wedstrijd, van het dolende TB&S: 5-1. Damclub SNA won eenvoudig van Jos Kamp Assurantiën (4-1) en staat nu vierde.

Koploper laat zich verrassen

Van Dijk Borstelwerken.nl heeft in de strijd om de Deza Kozijnen-Cup de druk opgevoerd bij koploper Autobedrijf John Visser, door zelf met 4-3 te winnen van Over de Top en te profiteren van de verrassende nederlaag van de lijstaanvoerder tegen degradatiekandidaat Snijder Sfeerverwarming: 4-2. Used Products Heerhugowaard won zijn wedstrijd van SDV Installatietechniek nipt met 5-4 en blijft derde. Bouwbedrijf Bert Groot boekte een 2-0 overwinning op Esdegé-Reigersdaal, dat zich bijna veilig speelde door de overwinning. E-TEC Power versloeg L'Arcade met 3-1 en FC 072 won van Dicks Vage Kennissen met 4-1
Hattrick Yildirim

Het was een ingekort programma in de L'Arcade Administratie-Cup; de wedstrijden tussen Chelsea en Latinos en Heertjes 4/Sunrise Zonwering tegen FC Multiculti/Joma Sports kwamen te vervallen omdat er geen volledige teams op de been konden worden gebracht. VHC Jongens BV mag nog altijd hopen op de titel, na de 5-2 zege op Café Muizenvreugd. Sahin Yildirim scoorde driemaal voor de nummer twee van de ranglijst. Sprinklerservices United versloeg Fietsvoordeelshop.nl met 4-1. Het Raadhuis won met ruime cijfers van Kieskeurig: 6-2. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 deed goede zaken door Poulino Media met 3-2 te verslaan.

Meer berichten