Accordeonavond in Allemanskerk

  Nieuws
Lennard en zijn moeder Ingena maken beiden deel uit van het ensemble. Doordat Lennard met zoveel plezier leste en meespeelde in het orkest, is zijn moeder ook enthousiast geraakt. En nu zitten ze samen op duoles bij Cool en spelen ze iedere vrijdag hun partij mee in het orkest. (aangeleverde foto)
Lennard en zijn moeder Ingena maken beiden deel uit van het ensemble. Doordat Lennard met zoveel plezier leste en meespeelde in het orkest, is zijn moeder ook enthousiast geraakt. En nu zitten ze samen op duoles bij Cool en spelen ze iedere vrijdag hun partij mee in het orkest. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

REGIO - Accordeonensemble Dijk en Waard onder leiding van Bianca IJdema organiseert vrijdag 20 april voor de zestiende keer zijn jaarlijkse accordeonavond, traditiegetrouw in de Allemanskerk in Oudkarspel. Het ensemble, bestaande uit twee orkesten, is onderdeel van de afdeling muziekeducatie van Cool kunst en cultuur en viert dit jaar zijn veertigjarige bestaan, onder meer met een jubileumconcert zondag 2 december. De accordeonavond in de Allemanskerk belooft een gevarieerde muzikaal spektakel te worden. Popmuziek, volksmuziek, concertwerken, filmmuziek, lichte muziek; er is voor ieder wat wils. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk slotstuk. Accordeonola uit Den Helder en Vita Accordeonistica '83 uit Heerhugowaard verzorgen deze avond gastoptredens. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer twee en een half uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,-. Kinderen tot twaalf jaar betalen € 3,50. De kerk is open vanaf 19.30 uur. In de pauze is er een verloting.

Meer berichten