Hugo Boys onderuit tegen Victoria-O

OBDAM - Hugo Boys heeft zich zondagmiddag 15 april verslikt in Victoria-O. De Obdammers kwamen dankzij een penalty in de tweede helft op 1-0 en liet de voorsprong niet meer uit handen glippen. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en waren er mogelijkheden voor zowel Hugo Boys als de thuisploeg. Na de thee waren de Noordenders duidelijk scherper en werd Victoria-O flink onder druk gezet. Goede kansen werden gecreëerd maar niet verzilverd en zo kon het gebeuren dat de Obdammers er ineens goed uitkwamen en Martijn Hand aan de noodrem moest trekken. Hij tikte de aanvaller op het randje van de zestien meter aan en de scheidsrechter gaf er een penalty voor. Doelman Nick Beers zat nog wel in de goede hoek, maar de 1-0 was een feit. Hugo Boys probeerde het nog wel maar kwam niet echt tot grote kansen meer. Victoria-O sleepte de zege uit het vuur en liet de Noordenders met een kater achter.
Zaterdagavond 21 april is er een nieuwe kans; dan speelt Hugo Boys uit bij Con Zelo in Waarland.