Sponsorfietstocht Stichting Nut en TC Omnisport

  Nieuws

HEERHUGOWAARD - Stichting Nut Heerhugowaard organiseert zaterdag 23 juni in samenwerking met TC Omnisport voor het eerst een sponsorfietstocht in Heerhugowaard. Fiets gezellig samen mee, als leden van een vereniging of stichting, en verdien tegelijkertijd geld voor de clubkas!
Een mooie fietstocht van dertig kilometer door het polderlandschap rondom Heerhugowaard wordt uitgezet door TC Omnisport, met onderweg een stempelpost en verzorgingspost. Per meefietsend lid, die de gehele tocht heeft volbracht, wordt € 30,- overgemaakt op de clubkasrekening, maximaal tien leden dus €300,- per vereniging of stichting. De nieuwe wethouder Sport Jan van der Starre verzorgt het startschot. Hij fietst ook zelf mee voor het goede doel: Revas Showdown in Heerhugowaard. Showdown is een snelle sport die oorspronkelijk ontwikkeld is voor mensen met een visuele beperking. Showdown wordt vaak vergeleken met tafeltennis voor blinden en slechtzienden (zie website www.showdown.nl).
Starten kan tussen 09.30 en 10.30 uur, bij tafeltennisvereniging DOV aan het Helena Nordheimland 5 in Heerhugowaard. Deelnemers dienen vóór 13.30 uur weer te finishen en af te stempelen bij DOV. Halverwege de tocht is er een stempel- en ravitailleringspost bij Het Zakenstation (voorheen HAL-tradecenter) aan het Stationsplein 99. Meedoen? Aanmelden kan via www.stichtingnutheerhugowaard.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries