Train voor Dam tot Damloop met Hera

  Nieuws
(foto Richard Rood/ archief)
(foto Richard Rood/ archief) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Atletiekvereniging Hera organiseert speciale trainingen ter voorbereiding op de Dam tot Damloop en de Damloop by Night in het weekend van 22 en 23 september. Hardlopers die op zoek zijn naar een goede voorbereiding voor dit weekend in een gezellige groep, kunnen deelnemen aan de voorbereidingscursus. Wie deelneemt aan de cursus Run to The Start (voor de vijf en tien Engelse mijl) is straks helemaal klaar voor de start om van Amsterdam naar Zaandam hard te gaan lopen.
Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van Hera. De cursus voor de Dam tot Damloop en Damloop by Night duurt veertien weken en biedt twee groepstrainingen per week aan, op woensdagavond en zaterdagmorgen. De start is zaterdag 16 juni om 09.30 uur bij Hera op sportpark De Vork in Heerhugowaard. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek.
Meer informatie over de aanmelding en de trainingen staat op www.avhera.nl, of neem contact op met de trainer via runtothestart@avhera.nl.

Meer berichten