Voor 'n tientje naar Ashton Brothers in Cool

  Nieuws
'Enfants Terribles' laat de Ashton Brothers zien zoals we ze kennen: in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren. (foto Tim Klaasse)
'Enfants Terribles' laat de Ashton Brothers zien zoals we ze kennen: in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren. (foto Tim Klaasse) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur viert in het weekend van 14 tot en met 16 september haar tienjarig jubileum op grootse wijze, samen met vele artiesten, amateurverenigingen, leerlingen en het publiek. Na een uitverkochte zaal in 2017, keren de Ashton Brothers zaterdag 15 september speciaal voor het jubileumweekend terug naar Cool met hun spektakelshow 'Enfants Terribles'. De kaartverkoop start zaterdag 16 juni om 10.00 uur.
'Enfants Terribles' laat de Ashton Brothers zien zoals we ze kennen: in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren, slapstick, muziek met hindernissen, mimiek, tovenarij, illusie, clownerie, trapezenummers en cabareteske nummers die soms lief maar meestal leed laten zien. Het is de mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen!
Speciaal ter gelegenheid van het tienjarig jubileumweekend heeft Cool een leuke actie; kaarten voor 'Enfants Terribles' kosten slechts €10,- per stuk! Kaarten zijn vanaf zaterdag 16 juni 10.00 uur te koop via www.coolkunstencultuur.nl. Vrienden van Cool kunnen met voorrang kaarten reserveren. Omdat Cool zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om erbij te kunnen zijn geldt er een maximum aantal kaarten per persoon.

Meer berichten
 

Fotoseries