Klassiek op het Plein - Ook dit jaar weer gratis openluchtconcerten bij Cool

  Nieuws
(foto Richard Rood/ via Cool)
(foto Richard Rood/ via Cool) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Op vier zaterdagen in juli en augustus is - op initiatief van Cool kunst en cultuur, de Muziekkring Heerhugowaard en The International Holland Music Sessions - het Coolplein weer het decor voor vier klassieke openluchtconcerten: Klassiek op het Plein. De concerten worden gegeven door jonge talentvolle musici uit de hele wereld en zijn gratis te bezoeken voor alle inwoners van Heerhugowaard en omgeving.
Zaterdag 28 juli en 4, 11, 18 augustus is het Coolplein het decor van Klassiek op het Plein. Jonge talentvolle musici van over de hele wereld geven een gratis openluchtconcert met klassieke stukken. Zo spelen musici uit Zuid-Korea en Japan samen een vioolsonate van Beethoven, brengt een ensemble uit Hongarije een stuk van Mozart ten gehore en speelt een jonge Chinese pianiste een pianosonate van Schubert. Vele nationaliteiten, met één gemeenschappelijke passie; muziek brengt mensen samen en verbindt. De concerten vinden plaats van 16.00 tot 17.00 uur op het Coolplein in Heerhugowaard en zijn vrij toegankelijk. Reserveren is niet nodig.
Klassiek op het Plein is een initiatief van Cool kunst en cultuur in samenwerking met Muziekkring Heerhugowaard en The International Holland Music Sessions. Bekijk het volledige programma op www.coolkunstencultuur.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries