Tijd van Komen en tijd van... - Afscheid Pierre Komen als voorzitter Bedrijfskring

  Nieuws
Onder zomerse omstandigheden droeg Pierre Komen het voorzitterschap van Bedrijfskring Heerhugowaard over aan Patricia Surendonk. (aangeleverde foto)
Onder zomerse omstandigheden droeg Pierre Komen het voorzitterschap van Bedrijfskring Heerhugowaard over aan Patricia Surendonk. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Bedrijfskring Heerhugowaard organiseerde donderdag 28 juni haar jaarlijkse Summer Lounge-evenement bij Skeef. Voor de ondernemers staat deze bijeenkomst in het teken van ontspannen de zomer in gaan en terugkijken naar de resultaten van het afgelopen half jaar.
Deze keer keek de Bedrijfskring Heerhugowaard maar liefst zes jaar terug. Een periode waarin Pierre Komen voorzitter was en er veel bereikt is voor ondernemend Heerhugowaard. Zo is de Bedrijfskring, toch al een van de grootste bedrijvenverenigingen van de regio, verder gegroeid in het aantal leden. En doordat het bestuur namens een steeds grotere groep ondernemers mag praten, wordt zij ook steeds belangrijker gevonden. Het resultaat daarvan is dat er een uitstekende relatie is met de gemeente en de omliggende bedrijfsverenigingen.
De Bedrijfskring Heerhugowaard laat zien dat ondernemers niet aan grenzen gebonden zijn. Met elkaar is gezorgd voor een fantastisch ondernemersklimaat in de gehele regio. En de vereiste bereikbaar (ook digitaal!) is de afgelopen jaren dan ook, zeker door invloed en inspraak van de Bedrijfskring Heerhugowaard enorm verbeterd.

Doorpakken vanuit solide basis


Door het fundament dat de afgelopen jaren is neergelegd, kan de opvolger van Pierre Komen nu stevig doorpakken. Patricia Surendonk, CEO Burg Groep, geeft graag als nieuwe voorzitter invulling aan de ambitie van de Bedrijfskring Heerhugowaard. ,,Het is van belang dat deze regio zich positioneert",aldus de kersverse voorzitter van Bedrijfskring Heerhugowaard. ,,Met elkaar heeft deze regio alles te bieden voor zowel ondernemers als voor inwoners. Om een luider signaal af te kunnen geven is het belangrijk dat meer ondernemers zich aansluiten bij een verenigd bedrijfsleven. Zij zorgen er immers voor, in samenspraak met de lokale politiek, dat deze kansrijke regio ook daadwerkelijk de kansen gaat verzilveren."
Meer informatie over de Bedrijfskring Heerhugowaard is te vinden op www.bkhhw.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries