Rabobank verbindt zich opnieuw aan Tour de Waard

  Nieuws
Vlnr. Accountmanager Patrick Leijen en directeur-voorzitter Ralph van Soomeren (beiden van Rabobank Alkmaar e.o.) en Marc van Vliet, penningmeester van Tour de Waard. (foto Vincent de Vries/ Rodi Media)
Vlnr. Accountmanager Patrick Leijen en directeur-voorzitter Ralph van Soomeren (beiden van Rabobank Alkmaar e.o.) en Marc van Vliet, penningmeester van Tour de Waard. (foto Vincent de Vries/ Rodi Media) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD/ ALKMAAR - Rabobank Alkmaar e.o. heeft vrijdagmiddag 6 juli een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met Tour de Waard. De financiële dienstverlener heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan het Waardse wielerevenement.
Rabobank geldt al jaren als een trouwe bondgenoot van Tour de Waard. ,,We zijn blij en trots om ons ook de komende drie jaar aan dit evenement te kunnen verbinden", aldus Ralph van Soomeren, directievoorzitter van Rabobank Alkmaar e.o. ,,Tour de Waard is al 49 jaar één van de belangrijkste events in Heerhugowaard, waar we ons nauw mee verbonden voelen. In deze tijd vol veranderingen willen we graag ook enige stabiliteit bieden en dat kan door het continueren van de sponsorovereenkomst. Rabobank herkent zich in de kernwaarden van Tour de Waard: vitaliteit, sportiviteit en verbinding voor mensen van alle leeftijden."
Rabobank verbindt bovendien haar naam aan de G-race, het onderdeel van Tour de Waard waaraan zo'n vijfentwintig à dertig cliënten van Esdégé-Reigersdaal meedoen.
Namens het bestuur van Tour de Waard onderstreept penningmeester Marc van Vliet hoe belangrijk het is dat een grote sponsor verbonden blijft aan het evenement. ,,We zijn erg blij dat we ook de komende drie jaar Rabobank aan onze zijde hebben."
Tour de Waard wordt zondag 19 augustus verreden door het hart van Heerhugowaard. Houd deze krant in de gaten voor meer nieuws, achtergronden en de speciale Tour de Waard-krant.

Meer berichten