Driedaagse zomercursussen bij Cool

  Nieuws
De driedaagse Zomercursus Musical; voor al die jongens en meisjes die ook in de zomer niets liever doen dan dansen, zingen en toneelspelen. (foto Frits de Beer)
De driedaagse Zomercursus Musical; voor al die jongens en meisjes die ook in de zomer niets liever doen dan dansen, zingen en toneelspelen. (foto Frits de Beer) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur organiseert in de laatste week van de zomervakantie (30 augustus tot en met 1 september) een driedaagse Zomercursus Musical en een DJ-Bootcamp. Dat wordt een Coole zomer!
De driedaagse Zomercursus Musical is er speciaal voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar die niets liever doen dan zingen, dansen én acteren en daar zelfs in de vakantie geen genoeg van krijgen. Tijdens de cursus volgen ze lessen zang, theater, musical en beeldende kunst. Al deze onderdelen komen samen in een presentatie voor publiek. Tijdens de DJ-Bootcamp krijgt de jeugd van negen tot en met zestien jaar drie dagen lang allerlei workshops op het gebied van dj-en, producen en remixen. Na de DJ-Bootcamp hebben de deelnemers de kennis én skills waarmee ze thuis verder aan de slag kunnen gaan.
Meer informatie over de zomercursussen, bijvoorbeeld over de kosten voor deelname, is terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Inschrijven is mogelijk tot 21 augustus en kan online of bij de servicebalie. Vorig jaar waren de zomercursussen binnen een aantal weken al vol. Wacht dus niet te lang!

Meer berichten