Waardse Tunnelroute: fietsen voor het goede doel

  Nieuws
Rijd ook mee met de Waardse Tunnelroute. (archieffoto)
Rijd ook mee met de Waardse Tunnelroute. (archieffoto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Sportief bezig zijn én tegelijkertijd het goede doel steunen? Doe zaterdag 18 augustus mee aan de Waardse Tunnelroute, de fietstocht door Heerhugowaard en omgeving! De opbrengst van dit evenement gaat naar de goede doelen 't Praethuys en Kankerspoken, onderdeel van stichting 'Verdriet door je hoofd'.
De Waardse Tunnelroute is het ideale sportieve uitje voor het hele gezin. Er kunnen routes gereden worden van twintig, veertig of zestig kilometer. Vertrek- en aankomstpunt is het clubgebouw van handbalvereniging Tornado op sportcomplex De Kabel aan de Parklaan in Heerhugowaard. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 11.00 uur; de eindcontrole sluit om 15.00 uur. Het inschrijfgeld (tevens sponsorbedrag) is €7,50 voor volwassenen en € 5,- voor de jeugd van twaalf tot achttien jaar. Kinderen tot twaalf jaar rijden gratis mee. Inschrijven kan ter plekke of vooraf via www.waardsetunnelroute.com.

Verloting

Iedereen die meedoet, kan direct bij inschrijving loten bestellen. Met de loterij zijn prachtige prijzen te winnen: een schitterende retrofiets (beschikbaar gesteld door Edwin Groen Tweewielers) en een fijn ligbed (gesponsord door Welkoop Noord-Scharwoude). Ook mensen die niet meefietsen, maar wel loten willen kopen om de goede doelen te sponsoren, maken kans. Een los lot kost € 3,-; voor een tientje ontvangt met vier loten. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.waardsetunnelroute.com.

Meer berichten