Waardse Tunnelroute: 4.200 euro voor goede doelen

  Nieuws
Dit jaar deed ook een aantal wandelaars mee aan de Waardse Tunnelroute. (aangeleverde foto)
Dit jaar deed ook een aantal wandelaars mee aan de Waardse Tunnelroute. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Zes wandelaars en 240 fietsers hebben zaterdag 18 augustus gezamenlijk € 4.200,- opgehaald voor het goede doel. Met hun deelname aan de Waardse Tunnelroute steunden ze 't Praethuys en Kankerspoken, een initiatief van stichting 'Verdriet door je hoofd'.
De vierde editie van de Waardse Tunnelroute kan daarmee wederom een succes worden genoemd. Deze keer was de start vanuit het hart van Heerhugowaard, bij handbalvereniging Tornado aan de Parklaan. Mede door de inzet van vele vrijwilligers, met ondersteuning van sponsors, diverse verenigingen en stichtingen en de media, is het gelukt om opnieuw een prachtig Waards WielerWeekend neer te zetten, in samenwerking met TC Omnisport en Tour de Waard.

Winnende lotnummers


Tijdens Tour de Waard, een dag later, werd aan de twee goede doelen, de stichtingen 't Praethuys en Kankerspoken, een certificaat overhandigd. Beide organisaties ontvingen een bedrag van € 2.100,-. Daarnaast werden de vier winnende loten getrokken door de voorzitter van Tour de Waard. De winnende lotnummers zijn: nummer 289 (retrofiets) en de nummers 201, 241 en 353 (ligstoel). Winnend lot in handen? Neem dan contact op met Hennie Wolkers via 06-15223628.
De organisatie is trots op de totaalopbrengst en kijkt terug op een geslaagd evenement.

Meer berichten