Opleving bezorgt AKD Adviesgroep eerste koppositie

Opleving bezorgt AKD Adviesgroep eerste koppositie rodi.nl

HEERHUGOWAARD - De eerste koploper in de Rodi Media-Cup luistert naar de naam AKD Adviesgroep. In een tijdsbestek van slechts zes minuten werd liefst vijfmaal gescoord tegen Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. en kon een 7-3 overwinning worden veiliggesteld.
Dicks Vage Kennissen ging voortvarend van start maar kwam uiteindelijk met de schrik vrij tegen ERP360/Vobit: 5-2. Harm & Es Woningstoffering stelde pas in de slotfase de overwinning definitief veilig tegen CDV Holding Heerhugowaard: 1-4. Gofilex versloeg in een doelpuntrijk duel Mors Grondverzet: 5-3. De Praktijk kende een prima debuut in deze competitie en klopte De Heertjes/Albinotrouwringen 3 met 2-0. KEsdegé-Reigersdaal kwam knap terug van een achterstand tegen Banosol en trok in de laatste minuut zelfs de winst naar zich toe: 3-2.

Kieskeurig eerste koploper

Tien treffers waren genoeg voor Kieskeurig om de leiderspositie in de L'Arcade Administratie-Cup te bemachtigen. Tegen Poulino Media werd het, mede dankzij een hattrick van Jordy van der Harm, 10-3. Fietsvoordeelshop.nl kende weinig moeite met Chelsea en noteerde een simpele 7-1 overwinning. Schildersbedrijf Mol harkte de zege tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 pas laat binnen; dankzij een productieve slotfase won de bekerhouder met 6-2. Latinos had ondanks een kleine selectie niet al te veel moeite met Reyez!; dit doelpuntrijke duel eindigde in 10-7. VHC Jongens BV schoot uit de startblokken tegen Café Muizenvreugd, maar zag de voorsprong na een gele kaart voor Mo Sabili rap slinken. Slordig spel achterin bij VHC Jongens leverde Café Muizenvreugd in de slotfase uiteindelijk zelfs de zege op: 5-3.