Cabaret en ontruimingsoefening in één

  Nieuws
Woensdag 26 september speelt cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt de ontruimingsvoorstelling 'Sirene' in Cool kunst en cultuur. (foto Ilja Keizer)
Woensdag 26 september speelt cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt de ontruimingsvoorstelling 'Sirene' in Cool kunst en cultuur. (foto Ilja Keizer) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD- Benieuwd hoe het eraan toegaat tijdens een ontruimingsoefening in het theater en tegelijkertijd een leuke avond beleven voor slechts €5,-? Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard biedt deze mogelijkheid woensdag 26 september met de voorstelling 'Sirene' van Yvonne van den Eerenbeemt.
Een ontruiming is voor zowel personeel als publiek een belangrijke oefening. Daarom staat de cabaretvoorstelling 'Sirene' woensdag 26 september in de theaterzaal van Cool. Tijdens deze voorstelling wordt een ontruiming in scène gezet, waar het publiek ook onderdeel van uit zal maken. In 'Sirene' gaat Yvonne samen met het publiek in de piepzak zitten om vervolgens als de wiedeweerga op zoek te gaan naar de nooduitgangen. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. 'Sirene' gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen.
Cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt (zilver op het concours om de Wim Sonneveldprijs in 2014) slaat haar toehoorders om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages, om hen daarna weer te troosten met een zacht 'kleinkunstig' liedje.
Een ontruiming is voor zowel personeel als publiek een belangrijke oefening. De medewerking van de aanwezigen wordt daarom zeer op prijs gesteld. Kaarten voor 'Sirene' zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool.

Meer berichten