'Cool' feestje met Wouter Hamel

  Nieuws
Voorafgaand aan de officiële opening van het feestje rond tien jaar Cool warmde zanger Wouter Hamel het publiek op. (foto Richard Rood)
Voorafgaand aan de officiële opening van het feestje rond tien jaar Cool warmde zanger Wouter Hamel het publiek op. (foto Richard Rood) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - De speciale XL-editie van het Coolpleinfestival was een daverend succes. Vele mensen uit Heerhugowaard en omgeving kwamen naar de traditionele aftrap van het culturele seizoen, waarbij amateurs en professionals laten zien wat ze in petto hebben. Vanwege het tienjarig bestaan van Cool was het niet twee maar drie dagen feest. Bezoekers genoten van geweldige optredens van artiesten als Wouter Hamel (foto), The BlueBirds en een speciale jubileumshow van The Ashton Brothers, maar ook van een breed aanbod aan jeugd(straat)theater, voorstellingen van plaatselijke muziek- en musicalgezelschappen en de vele andere verenigingen die zich presenteerden. Overigens blijft het nog wel even feest bij het Waardse cultureel centrum: het hele komende seizoen pakt het jarige Cool nog uit met leuke kortingsacties.

Meer berichten
 

Fotoseries