Gezonden wandelen door Waardse natuur

  Nieuws
(aangeleverde foto)
(aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Samen wandelen door de natuur is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken.
In Heerhugowaard zijn op twee locaties Gezonde Natuur Wandelingen: vanaf Centrum 31 aan de Bickerstraat 31 (elke dinsdag om 10.00 uur) en vanaf Intratuin aan de Zuidpoort 1 (elke zaterdag om 10.00 uur). Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Wandelbegeleiders gezocht

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg over de natuur. Gezond Natuur Wandelen Heerhugowaard is op zoek naar mensen die het leuk vinden om een van de wandelgroepen af en toe te begeleiden. Alle vrijwilligers krijgen een wandelbegeleiders- en EHBO-cursus aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries