'Hoezo kan ik dat niet meer?' - Visio en Oogvereniging organiseren samen informatiebijeenkomsten

  Nieuws

HEERHUGOWAARD - Met de juiste hulpmiddelen hoeft een visuele beperking geen reden te zijn om iets niet meer te kunnen. Daarvan zijn zowel Koninklijke Visio als de Oogvereniging overtuigd. Daarom organiseren zij gezamenlijke themabijeenkomsten over hulpmiddelen in de breedste zin van het woord. Belangstellenden zijn welkom.
De aftrap is vrijdag 28 september van 11.30 tot 12.30 uur bij Visio aan de Gildestraat 3 in Heerhugowaard. Organisator van de eerste editie is de Oogvereniging Noord-Holland. Het onderwerp: het gebruik van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Leden van de Oogvereniging geven praktisch en ervaringsdeskundig advies over ICT en mediagebruik, zoals het lezen van kranten, tijdschriften en boeken, en andere dagelijkse bezigheden. Tevens wordt het gebruik van hulpmiddelen gedemonstreerd.
Belangstellenden zijn van harte welkom; het is niet nodig om lid te zijn van de Oogvereniging of cliënt bij Visio. Na de bijeenkomst kan worden nagepraat in het Oogcafé, dat om 13.15 uur zijn deuren opent bij Visio Heerhugowaard.
Meer weten? Bel Marcel van Baar van de Oogvereniging Noord-Holland via marcelvanbaar@quicknet.nl of 06-53364218. Of kijk op www.visio.org.

Meer berichten
 

Fotoseries