Kids with Attitude presenteert cast 'Abeltje'

  Nieuws
De volwassen- en een deel van de kindercast van Kids with Attitude snijden de taart aan van 'Abeltje de Musical'. (foto AvdK Fotografie)
De volwassen- en een deel van de kindercast van Kids with Attitude snijden de taart aan van 'Abeltje de Musical'. (foto AvdK Fotografie) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Met het aansnijden van de Abeltje-taart werd zaterdag 22 september op basisschool De Vlindertuin het startsein gegeven van de repetities voor deze eerste officiële musicalbewerking van het bekende boek van Annie M.G. Schmidt.
Met een cast van tien volwassen ervaren acteurs uit de grote regionale musicals, achtentwintig jongens en meisjes in de leeftijd van zeven tot en met elf jaar en acht dansers van dansschool We Entertain maakt kindertheaterschool Kids with Attitude haar eerste zelfgeschreven en -gecomponeerde musicalproductie. Naast de twee geplande voorstellingen komt er deze keer ook een derde voorstelling. Regisseur Ruben Rijnveld heeft met goedkeuring van de erven Annie M.G. Schmidt en uitgeverij Querido het script en de liedteksten geschreven. De conservatoriumgeschoolde Gert Jan van der Kamp tekende voor het componeren van eenentwintig nieuwe liedjes.
Abeltje de Musical is 22 en 23 juni 2019 te zien in theater De Beun in Heiloo. Meer informatie en inschrijven voor de laatste plekken in de kindercast kan via www.kwamusicals.com.

Meer berichten
 

Fotoseries