FC 072 haalt uit tegen DNR-Energy

  Nieuws
FC 072 haalt uit tegen DNR-Energy
FC 072 haalt uit tegen DNR-Energy (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de wedstrijd tegen FC 072 kwam DNR-Energy nog op een 0-1 voorsprong, maar uiteindelijk ging DNR toch nog met ruime cijfers de boot in: 1-7. Door deze overwinning is FC 072 de eerste koploper in de Deza Kozijnen-Cup.
E-TEC Power begon ook sterk aan het seizoen met een 7-2 zege op TOP. Snijder Sfeerverwarming was in een spannend en stevig duel niet opgewassen tegen Energy Trust: 6-4. L'Arcade boekte een knappe overwinning tegen nieuwkomer Alphega Apotheken Alkmaar: 5-2. Bouwbedrijf Bert Groot versloeg het gepromoveerde 4FUN met 3-1. KBL Schoonmaakcentrum en SDV Installatietechniek maakten er een spannende en leuke pot van, die in 3-3 eindigde.

123Borstels.nl-cup

Jos Kamp Assurantiën pakte de koppositie in de 123Borstels-nl-cup door Smaak Enzo met 8-2 opzij te zetten. Promovendus Autobedrijf John Visser won zijn eerste wedstrijd op een hoger niveau van Renses Automobielbedrijven: 6-2. Used Products Heerhugowaard en Zonneveld Elektro gingen beide voor de overwinning en de beslissing viel pas in de allerlaatste seconde van de wedstrijd: 5-4. Tips Thailand en Van Dijk Borstelwerken.nl waren aan elkaar gewaagd. Dion Tromp scoorde namens Van Dijk de enige goal: 0-1. De Heertjes 4/Sunrise Zonwering bv kon niet winnen van Jan Sprenkeling Square. Steven van Tunen was met drie goals de grootste plaaggeest voor de Heertjes: 1-4. Horizon Transport & Koeriersdiensten begint sterk aan het seizoen met een knappe overwinning op Damclub SNA: 4-1.

Meer berichten