Selfie-kunstwerk voor jubilerend Han Fortmann

  Nieuws
Het selfie-kunstwerk ter ere van 45 jaar Han Fortmann werd feestelijk onthuld. (Foto: Henny Bruin)
Het selfie-kunstwerk ter ere van 45 jaar Han Fortmann werd feestelijk onthuld. (Foto: Henny Bruin) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Een selfie-kunstwerk, daarmee vierden de leerlingen van het Trinitas College, locatie Han Fortmann, het 45-jarig bestaan van hun school.
De leerlingen konden allemaal een selfie insturen, waarmee een blijvende herinnering aan het lustrum werd gecreëerd. Het kunstwerk - een afbeelding van de school, opgebouwd uit al die ingestuurde selfies - krijgt uiteraard een mooi plekje in de school. Om het jubileum van hun school te vieren speelden de leerlingen een groot interactief spel op diverse locaties in Heerhugowaard en omgeving. Een aantal schoolmedewerkers was (door buitenaardse wezens?) van hun brein en dus van hun kennis beroofd. Dit kon alleen goedkomen door een losgeld in bitcoins te betalen. De leerlingen konden die bitcoins verdienen door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren die ze met hun mobiel naar het 'kenniscentrum' moesten versturen.

Reünie

Zaterdag 13 oktober is er een grote reünie voor alle oud-leerlingen en -medewerkers, aanvang 16.00 uur. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.reuniehanfortmann.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries