Stapelweek bij Stichting Babyspullen

  Nieuws

HEERHUGOWAARD - Stichting Babyspullen opent in de week van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober haar deuren voor iedereen die eens iets goeds voor een ander wil doen. Belangstellenden kunnen zich via info@stichtingbabyspullen.nl inschrijven om één of meerdere dagdelen te helpen.
Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekt zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Dit doet zij omdat in Nederland één op de negen kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs één op de vier kinderen… Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. De vraag naar babystartpakketten is groot en dat betekent veel drukte voor alle vrijwilligers in het distributiecentrum in Heerhugowaard om alle binnengebrachte donaties te sorteren en er pakketten van te maken. Op dit moment heeft de stichting al evenveel pakketten verstrekt als in heel 2017 en dat met nog drie maanden te gaan.
Wie graag een keer wil helpen en veel aanstaande ouders blij maken met een babystartpakket, kan zich nu aanmelden. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op www.stichtingbabyspullen.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries