Cool Theater Top 5

  Nieuws
Spinvis 'In werkelijkheid'. (Afbeelding: aangeleverd)
Spinvis 'In werkelijkheid'. (Afbeelding: aangeleverd) (rodi.nl)

Te zien zaterdag 13 oktober HEERHUGOWAARD - Dit zijn in de maand oktober de vijf must-see voorstellingen bij Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie of het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

De Fransse Eijkel

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal en hebben bovenal een aversie tegen de hokjesgeest. Deze eerste avondvullende voorstelling is speciaal voor introverte twintigers, hondsbrutale dierenvrienden, intolerante hipsters, zelfingenomen senioren, bewonderaars van Viola Holt en voor iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.
Te zien vrijdag 12 oktober
The Celebration of Prince

De muzikanten van tribute-act The Celebration of Prince zijn stomend, funky en van grote klasse. Zij durven het aan om het hoogstaande muzikale niveau en de live performances van Prince aan te gaan. Het gaat hier om de energie, finesse en improvisaties waar Prince zo sterk in was. Van 'Kiss' tot 'Controversy' en van '1999' tot 'Cream'; de hits komen allemaal voorbij. De band wil Prince nadrukkelijk niet imiteren, maar een hommage brengen aan de man en zijn muziek, in de geest van zijn genie.

Tarzan

Ila van der Pouw brengt met haar poppen de klassieker 'Tarzan' prachtig tot leven. Zie hoe een gorillamoeder zich ontfermt over een in de jungle achtergelaten baby en hem de naam Tarzan geeft. Een voorstelling over wie je bent, waar je thuishoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.
Te zien zondag 14 oktober
Spinvis

Spinvis (het alias van Erik de Jong) en celliste Saartje van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. 'In Werkelijkheid' speelt zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd, soms verstild en soms keihard.
Te zien woensdag 17 oktober
Jeroen van der Boom

Zanger, tv-presentator en Topper Jeroen van der Boom komt terug in het theater met zijn voorstelling 'Dit ben ik 2.0', een herhaling van zijn eerste succesvolle solo-programma. In deze persoonlijke show neemt hij het publiek mee langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze voorstelling wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om u nogmaals te verrassen!
Te zien donderdag 25 oktober.

Meer berichten
 

Fotoseries